Ритуальні послуги перевезення померлих з Австрії в Україну

Австрія - одна з найстабільніших та заможних країн Центральної Європи, яка знаходиться відносно недалеко від України.
Вдале розташування, багата історія, розвинені туристичні маршрути, економіка, що розвивається, високий рівень доходів та високі стандарти соціального захисту - всі ці фактори роблять Австрію однією з найбільш вівдвідуваних українцями та українками країн Європи.
Але, там де квітне життя та безтурботність - поруч ходить смерть.
Швидкісні автобани, високі гори, популярні серед українців медичні заклади - все це є факторами смерті чи загибелі громадян України на території Австрії.
Якщо рідна людина померла в Австрії - постає безліч питань з перевезення тіла померлого з Австрії в Україну або з поховання чи кремації в Австрії.
Що треба зробити в першу чергу?

  • Потрібно повідомити про факт смерті чи загибелі громадянина України місцеві органи влади, швидку допомогу, поліцейський відділок - в залежності від обставин смерті.
  • Обов'язково треба поставити до відома про факт смерті дипломатичне представництво України в Австрії за номером "гарячої лінії" +43 1 479717252
  • Зателефонуйте нам за телефонами на сайті.
  • Надайте нам всю відому Вам інформації про факт смерті рідної людини.

Майте на увазі, що якщо померлий був застрахований, то оплату витрат з перевезення тіла померлого з Австрії до України бере на себе страхова компанія.
В такому випадку, наші послуги з перевезення померлого будуть безкоштовними для родини.
Наша робота з міжнародних перевезень померлих та надання ритуальних послуг в Австрії виконується в координації з Консульським відділом Посольства України в Австрії.

  • Консульський відділ Посольства України в Республіці Австрія
    Адреса: А-1180, м. Відень, вул. Нааффгассе, 23
    "Гаряча лінія" +43 1 479 71 72 52 (прохання телефонувати лише в разі загрози життю чи загибелі громадян України)

Співробітники Посольства України в Австрії знають про похоронну службу Funeralia.
Довіра до нас з боку українських дипломатів у Відні сприяє виконанню перевезення тіла померлого з Австрії в Україну оперативно, відповідально та з повагою до пам"яті та родичів померлого.

Тож, в тяжкі хвилини життя довірте нам виконати свою роботу - привезти тіло померлого з будь-якого міста Австрії (Відень, Грац, Тіроль, Вельс, Інсбрук, Зальцбург, Лінц, Філлах, Брегенц, Фельдкірх, Штайр, Дорнбірн, Віннер-Нойшайд, Клагенфурт-ам-Вертерзе, Санкт-Пельтен, Вольфсберг, Баден, Леобен, Клостернойбург, Траун, Кремс-ан-дер-Донау, Медлінг, Амштеттен, Капфенберг, Леондінг) в будь-яке місто України оперативно, легально, недорого.

Corporate Site - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.