Ритуальні послуги перевезення померлих з Ізраїлю в Україну

Держава Ізраїль - це країна, в якій присутня приблизно 500-тисячна громада вихідців з України, в тому числі декілька десятків тисяч етнічних українців.
Також, достатньо велика кількість громадян України щороку відвідує Ізраїль з питань туризму, бізнесу, лікування, навчання, відвідувань родичів та друзів, тощо.
Але, нажаль, трапляються і випадки смерті чи загибелі громадян України в Ізраїлі.
Якщо родич помирає в далекому Ізраїлі - до горя додаються турботи з організації поховання чи кремації в Ізраїлі або завдання з перевезення тіла померлого з Ізраїлю в Україну.
Для надання міжнародних ритуальних послуг в Ізраїлі та для перевезення тіла померлого з Ізраїлю в Україну Вам потрібно обрати ліцензовану фірму ритуальних послуг, яка здійснить перевезення труни з тілом в Україну, або надасть послуги поховання чи кремації на території Держави Ізраїль.
Саме такою фірмою є наша фірма Funeralia.
В переліку наших послуг є як ритуальні послуги перевезення тіла померлого з Ізраїлю в Україну, так і ритуальні послуги в Ізраїлі - поховання, кремація, бальзамування тіла, ексгумація, оформлення документів про смерть тощо.
Перевезення померлих з Ізраїлю в Україну відбувається літаком з подальшою зустріччю труни з тілом в будь-якому аеропорті України.
Перевезення тіла померлого з Ізраїлю в Україну може бути безкоштовним для родичів - адже ми маємо партнерами більшість страхових команій України та Європи.
У разі наявності діючої страховки - всі витрати на репатріацію тіла з Ізраїлю компенсує відповідна страхова компанія.
Тож, якщо громадянин України помер або загинув на території Держави Ізраїль - вчиніть наступні дії:

  • Зателефонуйте за номером "гарячої лінії" Посольства України в Державі Ізраїль +972546676782; 
  • Взнайте в Консула обставини справи - чи була смерть рідної людини природньою чи кримінальною; 
  • Зателефонуйте нам за номерами телефонів на сайті та розкажіть про обставини справи, які Вам повідомить Консул України; 
  • Отримайте безкоштовну консультацію щодо оформлення документів про смерть в Ізраїлі та надання сприяння щодо перевезення труни з тілом померлого або урни з прахом в Україну
  • Надайте нам довіреність вчинити всі необхідні дії на території Ізраїлю або для перевезення тіла померлого з-за кордону в Україну або для поховання чи кремації в Ізраїлі.

Для виконання перевезення тіла померлого в Україну присутність родичів та друзів в Ізраїлі не потрібна.
Оформлення документів про смерть в Ізраїлі ми зробимо самостійно.
Відповідь на питання "Скільки коштує перевезення померлого з Ізраїлю", "Яка вартість перевезення померлого з Ізраїлю в Україну" ми надаємо в кожному індивідуальному випадку в телефонному режимі.
Всі дії з надання міжнародних ритуальних послуг та перевезення померлих ми здійснюємо у співпраці з дипломатичним представництвом України в Державі Ізраїль.

  • Консульский відділ Посольства України в Державі Ізраїль
    Керівник: Роман Інна Миколаївна - перший секретар
    Адреса: 6259440, м.Тель-Авів, вул. Ірміягу, 50
    "Гаряча лінія": +972546676782 (виключно в разі загрози життю чи загибелі громадян України)
Corporate Site - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.