Ритуальні послуги перевезення померлих з Бельгії в Україну

На сьогодні на території Королівства Бельгія постійно проживають 2,5 тисячі українців.
Більшість із них проживає в містах Гент, Льєж, Брюссель.
В той же час, багато громадян України щороку відвідують Бельгію з метою туризму, навчання, лікування, бізнесу, постійної та сезонної роботи.
Королівство Бельгія є ідеальним місцем для проживання та, водночас, навчання, занять спортом та проведення культурних акцій.
Але, там де вирує життя - там поруч ходить смерть, і випадки загибелі чи смерті громадян України в Бельгії вкрай непоодинокі.
Тож, що робити та до кого звертатись за вирішенням питань перевезення тіла померлого з Бельгії в Україну, надання ритуальних послуг та послуг кремації на території Бельгії?
Зверніться до ліцензованого міжнародного похоронного бюро Funeralia.
Вже протягом багатьох років ми надаємо послуги з транспортування тіл померлих з Бельгії в Україну, надаємо послуги кремації в Бельгії та робимо відправку урни з прахом з будь-якого міста Бельгії в будь-яке місто України.
Всі наші дії з надання міжнародних ритуальних послуг та оформлення документів про смерть та перевезення тіла в Україну ми виконуємо в координації з Консульським відділом Посольства України в Королівстві Бельгія та Великому Герцогстві Люксембург (за сумісництвом).

  • Консульський відділ Посольства України в Бельгії
    Керівник: Бодрова Олена Юріївна - Другий секретар з консульських питань
    Адреса: Avenue Albert Lancaster 32, Uccle, 1180 Brussels

Тож, якщо українець помер або загинув на території Королівства Бельгія - вчиніть наступні дії:

  • Зателефонуйте за номером "гарячої лінії" Посольства України в Королівстві Бельгія +32 (0) 47-625-77-35
  • Взнайте в Консула обставини справи - чи була смерть рідної людини природньою чи кримінальною
  • Зателефонуйте нам за номерами телефонів на сайті та розкажіть про обставини справи, які Вам повідомить Консул України
  • Отримайте безкоштовну консультацію щодо оформлення документів про смерть в Бельгії та надання сприяння щодо перевезення труни з тілом померлого або урни з прахом в Україну
  • Надайте нам дозвіл-доручення вчинити всі необхідні дії на території Королівства Бельгія або для перевезення тіла померлого з-за кордону в Україну або для поховання чи кремації в Бельгії.

Будьте певні, що ми виконаємо всі юридичні формальності з транспортування тіла померлого з Бельгії в Україну максимально оперативно, з усією повагою до пам"яті померлого.

Corporate Site - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.