Ритуальні послуги перевезення померлих зі Швеції в Україну

Яскрава скандинавська країна - Швеція - "країна розвиненого соціалізму" - одна з найбільш жаданих країн Європи для мігрантів.
Стабільність, соціальна захищеність, лояльне до працівника трудове законодавство - всі ці фактори приваблюють українців та українок обирати саме Швецію як варіант гідно заробити та отримати максимальну соціальну підтримку для себе та своєї родини.
Згідно з даними шведської статистики, в країні проживає понад 5 тисяч осіб українського походження, велика кількість з них мають українське громадянство.
Але, там де є плюси - там є і сумні варіанти життя.
Смерть не обирає де і коли приходити.
А з огляду на далеку відстань Швеції від України питання перевезення померлих зі Швеції додому постає дуже гостро.
Тож, що робити та до кого звертатись, якщо рідна людина померла або загинула в Швеції?
Перш за все - в Королівстві Швеція працює дипломатичне представництво України.
У разі смерті чи загибелі громадянина України повідомте Консульський відділ Посольства України в Королівстві Щвеція за номером "гарячої лінії".
Зателефонуйте нам за телефонами на сайті.
Отримайте відповіді на всі питання щодо перевезення тіла померлого зі Швеції в Україну, щодо поховання або кремації в Швеції.
Надайте нам дозвіл-доручення виконати роботу з міжнародних ритуальних послуг чи перевезення померлого в Україну.
Будьте певні, що ми виконаємо доручену нам роботу бездоганно, оперативно, легально, з дотриманням всіх вимог шведського законодавства щодо оформлення документів про смерть за кордоном.
Вартість перевезення тіла померлого зі Швеції оголошується нами у кожному конкретному випадку - з огляду на складність справи та відстані перевезення труни з тілом..
Всі наші дії з оформлення документів про смерть за кордоном, з надання ритуальних послуг в Швеції координуються з українськими дипломатами в Швеції.

  • Консульський відділ Посольства України в Королівстві Швеція
    Керівник: Сергієнко Максим Володимирович - Перший секретар з консульських питань
    Адреса: Stjärnvägen 2a, 181 50 Lidingö, Sverige
    "Гаряча лінія" +46 704 076 103 (прохання телефонувати виключно у разі загрози життю чи загибелі/смерті громадян України)

Працівники українського консульства в Швеції знають про похоронну службу Funeralia.
Довіра до нас з боку дипломатів сприяє виконанню перевезення тіла померлого зі Швеції в Україну оперативно, відповідально та з повагою до пам"яті та родичів померлого.

Corporate Site - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.